15 de juny / 18:00
Tinglado 2

TALLER DE CIRC PER A XIQUETS I XIQUETES

Sargantana Circ Inclusiu
Fitxa tècnica:
Espectacle: TALLER DE CIRC PER A XIQUETS I XIQUETES
Companyia: Sargantana Circ Inclusiu
Duració: 120 min
Procedència: Comunitat Valenciana
Qualificació: 3 a 12 anys

Vine a tocar el circ amb les mans!
Una activitat lúdica on descobrir els elements del circ mitjançant el joc i l'experimentació. Coneixerem les tècniques bàsiques dels malabars, les acrobàcies i els equilibris en un ambient divertit i participatiu. Orientada a xiquets i xiquetes i familiars per a jugar totes juntes.
Tothom pot ser artista per un dia!

OBJECTIUS
Conèixer els elements del circ.
Experimentar, jugar i estimular la curiositat.
Utilitzar els jocs malabars, equilibris, i acrobàcies com activitat lúdica per a oferir alternatives d'oci i temps lliure.
Crear un ambient de diversió on aprendre mitjançant el joc.

METODOLOGIA
El taller s'inicia amb la presentació dels materials. És interessant que xiquets i xiquetes aprenguen el nom de cada element (maces, diàbolo, cèrcols, plat xinès, pilotes, slack line, rulo taula, etc.)
Amb els elements repartits per l'espai a mode d'estacions, els xiquets i les xiquetes van girant per cada lloc, jugant i experimentant amb ells. Els monitors i monitores ajuden a descobrir el funcionament de cadascun.
Els xiquets i xiquetes jugaran i provaran tots els elements, coneixeran el món del circ i seran artistes per un dia, de la forma més divertida i creativa.

chevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram