14 de juny / 21:30
Teatre el Musical

Llenguatges

Cía. Impulsos
Fitxa tècnica:
Espectacle: Llenguatges
Companyia: Cía. Impulsos
Duració: 70 min
Procedència: Barcelona/Toulouse
Qualificació: +8 años
Fitxa artística:
Direcció i dramatúrgia: Pau Portabella
Artistes a escena: Julie Bergez, Nacho Flores, Endika Salazar i Pau Portabella
Acompanyament artístic: Anna Pascual
Composició musical: Ildefons Alonso
Creació de llums: Joan Lavandeira
Disseny de vestuari: Elsa Pitseleh
Disseny d'escenografia: Cia. Impulsos
Producció: Ave Amigó
Suport al moviment: Pere Joseph Vilaplana
Suport a la tècnica de malabars: Mikel Ayala
Suport al joc actoral: Pablo Ibarluzea i Jordi Aspa

Un personatge inquietant en el llindar de la bogeria busca un principi de certesa en un món que es deforma i ens convida a qüestionar el nostre concepte de realitat en un joc d'espills on tot i res és i no és el que sembla. En aquesta cerca delirant aniran apareixent nous personatges sorgits d'universos dispars, composant un deliri col·lectiu de soledats compartides.
La fantasia, la metàfora, el teatre i allò comú cavalcant junts en un caòtic viatge.
Circ, teatre, moviment, música i poesia visual al servei d'una dramatúrgia quasi cinematogràfica, que a través de l'absurd i el drama, aconseguirà descol·locar-nos i trencar el quadre del possible. Busquem la transformació dels elements circenses i els seus usos.
Entenem el circ com la capacitat de jugar amb la fragilitat i el límit, tant a nivell tècnic com escènic. Treballem amb dramatúrgies no lineals, que accepten diferents lectures i acumulen diverses capes de significat. L'absurd és un vector articulador tant del contingut com de l'estructura de l'obra. Plantegem una proposta escènica que trenque els patrons de comprensió del públic, no contextualitzem l'espai ni el temps, deixant així que l'espectador/a connecte amb l'escena des de la seua pròpia projecció.

Reserva la teua entrada
chevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram